Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині затримали серійного злодія

На Дніпропетровщині затримали серійного злодія
23 Січ 2020 18:35 | Обласні новини

Оперативники Нікополя затримали серійного злодія. Поліцейські встановили, що 25-річний житель Нікополя причетний до пограбування трьох осіб та двох фактів крадіжок. Повідомляють у ГУ НП України у Дніпропетровській області.

З листопада 2019 року до поліції почали надходити звернення громадян про пограбування та подальшу крадіжку коштів з банківських карток. Проаналізувавши всі злочини, поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів і вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець, який був раніше засудженим за корисливі злочини.

Поліцейські з’ясували, що злочинець вирвав з рук у пенсіонера барсетку з телефоном та грошима. У 35-річної жінки він викрав телефон та банківську картку, з якої зняв 1 000 гривень. Також заволодів телефоном у 30-річного чоловіка.

Співробітники кримінальної поліції розшукали і затримали нападника у Запоріжжі. Майже всі викрадені речі повернули власникам. 22 січня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку оголосили підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та ч.1 ст. 357 Кримінального кодексу України (викрадення документів). Злодію загрожує до шести років позбавлення волі.

Оставить комментарий

avatar
250