Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заява Дніпропетровської ОДА  щодо дезінформації про проведення тендера  на проєктувальника злітно-посадкової  смуги аеропорту 

Заява Дніпропетровської ОДА   щодо дезінформації про проведення тендера   на проєктувальника злітно-посадкової   смуги аеропорту 
20 Січ 2020 14:45 | Обласні новини

В інтернеті з’явилася інформація, що вже визначено проєктувальника злітно-посадкової смуги нового аеропорту на Дніпропетровщині. Мовляв, стратегічним для України об’єктом займатиметься компанія з російським корінням ТОВ «Прогресстех».

Офіційно заявляємо: це – фейк, який ґрунтується на незнанні автором публікації Закону «Про публічні закупівлі».

Тендер на визначення проєктувальника злітно-посадкової смуги проводить держпідприємство «Фінінпро». Воно розпоряджається коштами, які Мінінфраструктури спрямовує на будівництво злітно-посадкової смуги. Дніпропетровська ОДА не організовує та не проводить тендери, а виступає центром, який координує дії всіх учасників проєкту.

На сайті електронних держзакупівель Prozorro вже пройшов аукціон на визначення головного претендента на перемогу в тендері. Ним система дійсно обрала ТОВ «Прогресстех», оскільки ця компанія запропонувала найнижчу серед учасників ціну робіт. Але це ще НЕ ПЕРЕМОЖЕЦЬ тендеру.

Після аукціону за процедурою розпочинається перевірка тендерного комітету. Він докладно вивчить пропозицію претендента, його документи. Це триватиме щонайменше п’ять робочих днів. Претендент може отримати відмову через  недоліки, виявлені у його тендерній пропозиції. А на перемогу в тендері претендуватиме наступна компанія – учасниця аукціону.

Оставить комментарий

avatar
250