Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканка Дніпропетровщини поділилася особистою святковою історією

Мешканка Дніпропетровщини поділилася особистою святковою історією
17 Січ 2020 18:35 | Обласні новини

Є приказка про те, що не отримати бажане деколи й є везінням. Історія двадцятивосьмирічної Марії з Нікополя Дніпропетровської області саме про це.

Казки про кохання

Марія з дитинства щиро вірила у різдвяне диво. Щороку вона обов’язково загадувала бажання — виконувала ритуал, про який дізналася від бабусі… Багато років усе задумане здійснювалося. Можливо, тому, що це були досить прості речі, а не щось на кшталт подорожі на Місяць чи автомобіля за 1 мільйон євро. Коли Марія була маленькою, загадувала, щоб батьки подарували іграшки — то Барбі, то Тамагочі… Пізніше — гітару. Якось була мрія про отримання першого місця у конкурсі з танців. А після закінчення школи хотіла вступити до університету на бюджет. Зрозуміло, що для виконання цих бажань було докладено чимало зусиль, хоча, ймовірно, без різдвяного дива не обійшлось.

У 2015 році Марія побажала, щоб визначений долею чоловік запропонував їй руку і серце. Була впевнена — це саме Віталік, з яким зустрічались уже три роки. Він постійно говорив, що кохає, мріяв про довге щасливе спільне життя… Саме після Різдва запросив її до ресторану, поговорити про дещо важливе. Збираючись на цю зустріч, Марія була переконана: прозвучить освідчення. Вона навіть устигла повідомити цю радісну новину родичам та подругам. Адже її різдвяні бажання завжди збуваються. Та замість здійснення мрії Марія дізналася, що Віталік хоче припинити стосунки, бо зустрів іншу…

Оставить комментарий

avatar
250