Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На базі санаторію «Курорт Орлівщина» хочуть створити сучасний СПА-центр

На базі санаторію «Курорт Орлівщина» хочуть створити сучасний СПА-центр
17 Січ 2020 11:55 | Обласні новини

Санаторій «Курорт Орлівщина» планують осучаснити.  У найближчі роки тут зведуть додатковий лікувальний корпус. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Зараз Дніпропетровщину знають як промислового лідера країни. Але область має величезний туристичний потенціал, про який хочемо розказати мешканцям України. Також прагнемо привабити до нашого регіону потенційних інвесторів, – зазначили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОДА. – Санаторій в Орлівщині – одна з перлин нашої області.  Він гідний того, щоб стати курортом національного рівня».

«Курорт Орлівщина» знаходиться неподалік від Новомосковська – у центрі Самарського лісу. Тут лікують захворювання органів травлення та ендокринної системи, порушення обміну речовин. Також проходять медико-психологічну  реабілітацію учасники АТО/ООС.

У програмі лікування – вживання мінеральної  води, оздоровчі ванни та душі, грязелікування, фітотерапія та масажі. А ще – апаратна фізіотерапія та різноманітні бальнеопроцедури.

Оставить комментарий

avatar
250