Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОДА шукає інвесторів для розвитку курорту «Солоний Лиман»

Дніпропетровська ОДА шукає інвесторів для розвитку курорту «Солоний Лиман»
16 Січ 2020 14:55 | Обласні новини

Унікальну здравницю «Солоний Лиман», що на Дніпропетровщині, хочуть перетворити на сучасний курорт європейського рівня. Наразі Дніпропетровська облдержадміністрація шукає інвесторів, які допоможуть модернізувати лікарню. Про це повідомив очільник регіону Олександр Бондаренко під час візиту до лікувально-реабілітаційного центру.

 «Солоний Лиман» – один зі скарбів нашої області, який маємо показати всій Україні. Це ексклюзивний курорт з унікальним мікрокліматом. Хочемо перетворити його на велику рекреаційну зону, де зможуть відпочити та поправити здоров’я мешканці з усієї країни. Наразі шукаємо інвесторів, вже провели перемовини з кількома компаніями. Зокрема, можливість інвестувати у розвиток курорту розглядає австрійська компанія «Masterconcept», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

У реабілітаційному центрі «Солоний Лиман» лікують захворювання хребта та кістково-м’язової системи, шлунково-кишкового тракту, допомагають відновитися після травм. «Родзинки» курорту – унікальні за складом лікувальні грязі та цілюща мінеральна вода.

Оставить комментарий

avatar
250