Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поліція Дніпропетровщини оголосила про підозру чоловіку, який побив сина (Фото)

Поліція Дніпропетровщини оголосила про підозру чоловіку, який побив сина (Фото)
16 Січ 2020 09:35 | Обласні новини

На Дніпропетровщині матір дитини зафіксувала злочин на відео та звернулася до поліції. Жінка розповіла, що 5 січня близько 18:00 її чоловік завдав тілесні ушкодження їх 11-річному сину. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 126 Кримінального кодексу України (побої та мордування). 14 січня чоловіку вручили повідомлення про підозру у скоєнні цього злочину.

Поліція закликає громадян, які стали жертвою домашнього насильства, не замовчувати злочин, а одразу звертатися до поліції. Для протидії домашньому насильству в поліції Дніпропетровської області працюють спеціальні мобільні групи. Поліцейські оперативно реагують на кожний факт, вживають заходи для припинення домашнього насильства та надання допомоги постраждалим. Для роботи з дитиною, яка стала жертвою насильства, створені «кризові кімнати».  Тут з дитиною працює кваліфікований дитячий психолог, а всі слідчі дії документує поліцейський. В таких умовах дитина не зазнає додаткової психологічної травми.

Оставить комментарий

avatar
250