Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як Покров зустрічав старий Новий рік (Фото)

Як Покров зустрічав старий Новий рік (Фото)
15 Січ 2020 20:35 | Обласні новини

У Покрові Дніпропетровської області увечері 14 січня на центральній площі городян очікувало яскраве і веселе свято “Щедрий вечір, добрий вечір!”. Покровчани мали змогу відвідати різноманітні майстер-класи та презентації, сфотографуватися в колоритних фотозонах, а навчальні заклади цього вечора запрошували на святкову ярмарку. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Люди з радістю приходили на площу цілими родинами. Порадувала і святкова програма, ведучими якої виступили фахівці музею — Тетяна Подольчак і Людмила Карандєй. Кожен колектив намагався створити на сцені справжнє театралізоване дійство з яскравими костюмами, щедрівками, піснями й танцями. Свято об’єднало учасників різного віку, починаючи від поважних ветеранів і закінчуючи наймолодшими покровчанами.

Свої таланти городянам в черговий раз продемонстрували хор ветеранів війни та праці «Вікторія», творчий колектив Територіального центру, народний вокальний ансамбль “Любавичі”.

Дарували свою творчість і колективи Школи мистецтв, Дитячої музичної школи, Будинку творчості дітей та юнацтва, щедрувальники Навчально-виховного об’єднання. Надзвичайно проникливу композицію виконала Мілена Полянська.

Оставить комментарий

avatar
250