Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вибори ОТГ: у Підгородному вирішуватимуть наболілі проблеми

Вибори ОТГ: у Підгородному вирішуватимуть наболілі проблеми
15 Січ 2020 17:35 | Обласні новини

Напередодні нового року, 29 грудня, на Дніпропетровщині відбулись перші вибори у об’єднаних територіальних громадах. Новий депутатський склад обирали і у Підгородненській ОТГ. За результатами виборів, перше місце у «Батьківщини», друге місце посіла партія «Наш край», і отримала 15, 05% голосів. Повідомляє сайт «Новини Підгородне».

Депутат Підгородненської ОТГ, координатор партії «Наш край» Віталій Маласай зазначив, що партія не підтримує голосні політичні лозунги, а зосереджує зусилля, досвід та знання на вирішенні гострих проблем, які роками відкладалися у довгий ящик.

«Ми захищатимемо інтереси виборців. Україна починається з рідного краю. Тому наша позиція чітка і зрозуміла – працювати і змінювати на краще життя земляків. Будемо вирішувати наболілі проблеми. Жахливі дороги, незадовільне транспортне сполучення, водопостачання та водовідведення та багато чого іншого. До речі, ці питання хвилюють не лише Підгородненську об’єднану територіальну громаду, вони «знайомі» мешканцям всієї Дніпропетровщини», — зазначив Віталій Маласай.

Оставить комментарий

avatar
250