Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На сцені Дніпропетровської філармонії разом із «Піккардійською терцією» заспівають талановиті діти  

На сцені Дніпропетровської філармонії разом із «Піккардійською терцією» заспівають талановиті діти   
13 Січ 2020 09:35 | Обласні новини

У січні в Україні стартував унікальний соціальний проєкт «Казка на білих лапах». На одній сцені виступають митці легендарної «Піккардійської терції» і талановиті незрячі діти. Прем’єра у Дніпрі – 17 січня в обласній філармонії. Серед учасників – і 11-річна дніпрянка Марія Токар. Про це повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА.

«Унікальність проєкту в тому, що разом із метрами сучасного вокального мистецтва у ролі персонажів вертепу співають незрячі діти. Юні дарування віком від 4 до 12 років – із різних куточків України: Львова, Дніпра, Рівного, Миколаєва, Івано-Франківська, Херсону, – розповіла начальниця    управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина. – На кожного, хто завітає на концерт до обласної філармонії 17 січня, чекають мегапозитивні враження та незабутні емоції».

У програмі – хіти піккардійців і прем’єра 9 нових різдвяних пісень.

«Казка на білих лапах» – соціальний проєкт. Кошти від продажу квитків підуть на покриття витрат на організацію концертного туру містами України. А ще – на друк літератури шрифтом Брайля і виготовлення кіно, мультфільмів, адаптованих для незрячих глядачів», – сказала Наталія Першина.

Оставить комментарий

avatar
250