Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дива у серці: в Слобожанській громаді вже чекають гостей

Дива у серці: в Слобожанській громаді вже чекають гостей
10 Січ 2020 17:35 | Обласні новини

Вже другий рік поспіль фестиваль–конкурс «Різдвяна зірка в Слобожанському», який проводить Слобожанська територіальна громада, продовжує традицію добра, відроджує духовність українського народу, зберігає та популяризує обрядові традиції та народні звичаї.

Слобожанська громада цього року зустрічає на фестивалі понад 50 колективів, а це майже 300 чоловік учасників, шановні гості з Васильківської, Новоолександрівської, Любимівської, Сурсько-Литовської громад, гостей з Новомосковського району, села Південне Нікопольского району, села Чкалово, села Степове та села Мар’янівка, а також гостей з міста Підгородне, та міста Дніпро.

На сцені фестивалю пролунають кращі традиційні щедрівки та колядки, вертепні вистави, а також в рамках фестивалю для відвідувачів відбуватимуться майстер-класи з виготовлення різдвяних сувенірів. Кожен охочий зможе створити власними руками оберіг до Різдва. Ми створюємо у серці кожного дивовижну атмосферу свята Різдво.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 11 січня о 10:00 за адресою: вул. Теплична, 23, Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля «Слобожанський».

Оставить комментарий

avatar
250