Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Рекордний рік: майже 6,5 млн тонн вугілля від павлоградських збагачувачів

Рекордний рік: майже 6,5 млн тонн вугілля від павлоградських збагачувачів
9 Січ 2020 18:35 | Обласні новини

6 млн 450 тис. тонн вугілля за рік переробили на ДТЕК Павлоградській збагачувальній фабриці вперше за майже півстоліття її роботи. Відтак, на українські ТЕС відправили понад 3,5 млн тонн високоякісного концентрату, що допоможе забезпечити країну світлом і теплом.

Дві секції збагачення, які обслуговують 370 співробітників, щодоби на фабриці переробляють близько 18 тис. тонн вугілля.

«Ми поставили мету – виконати план, і впоралися! Дуже приємно, що саме на нашу зміну прийшовся цей рекорд, але це – перемога всього нашого невеликого, але завзятого колективу фабрики!» — розповідає майстер зміни Наталя Котруци.

71,5 млн грн спрямувала компанія ДТЕК на розвиток фабрики. На ці гроші придбали нове та капітально відремонтували необхідне обладнання.

«Ми замінили на нові два короби гуркотів TABOR, два редуктори та ротор центрифуги ОГШ-751. Капітально відремонтували 7 насосів, 25 стрічкових конвеєрів, 3 ротори центрифуги та гідроциклон. Це дало змогу зменшити простої та досягти виконання планових виробничих показників», — відзначив механік основного виробництва Максим Шкіренко.

Оставить комментарий

avatar
250