Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відкрили новий навчальний центр для підготовки робітничих кадрів

На Дніпропетровщині відкрили новий навчальний центр для підготовки робітничих кадрів
3 Січ 2020 11:25 | Обласні новини

У Кривому Розі відкрили навчально-практичний центр професійно-технічної освіти. Його створили державним коштом. Там готуватимуть  монтажників систем утеплення будівель. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Кваліфіковані робітничі кадри дуже потрібні для розвитку економіки. Тому вкрай важливо створити гідні умови для якісної підготовки фахівців. Новий навчально-практичний центр дасть можливість молодим людям стати конкурентоспроможними на  ринку праці», – зазначили у департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

На відкриття навчально-практичного центру з держбюджету виділили 809,5 тис грн. Він працює на базі Криворізького центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі.

 «Наша мета – забезпечити взаємозв’язок між теоретичними знаннями та практичними вміннями майбутніх фахівців. Дуже важливо, що обладнання в центрі  таке саме, як на справжньому виробництві. Це дасть можливість учням краще адаптуватися до умов праці. Також прагнемо, щоб наші випускники залишалися в Україні, мали якісну освіту, роботу та гідний рівень життя», – зазначив директор Криворізького центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі Валерій Яременко.

Оставить комментарий

avatar
250