Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Напередодні новорічних свят Слобожанська громада отримала подарунки

Напередодні новорічних свят Слобожанська громада отримала подарунки
28 Гру 2019 13:35 | Обласні новини

2020 рік у Слобожанській ОТГ Дніпропетровської області має шанс стати справжнім проривом у галузі медицини. Під новорічну ялинку, прямо в переддень Нового року, Сергій Демченко – народний депутат України, Роман Пруденко – голова Дніпровської районної ради, Віра Поклонська – голова райдержадміністрації, передали Слобожанській громаді автомобіль Рено Дастер для медичної амбулаторії та комплект телемедичного обладнання.

Автомобіль, безперечно, наблизить медичну допомогу до хворих, які потребуватимуть швидкого реагування лікарів, або ж консультації спеціаліста, чи термінового переміщення до лікувального закладу. А комплект телемедичного обладнання надасть можливість проводити консультації з висококваліфікованими фахівцями за необхідності навіть у пацієнтів вдома, а також у найвіддаленіших куточках громади.

Ключі від автомобіля та комплект МДК IDIS 7500 отримала Світлана Проскурня – завідувачка Слобожанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. До речі, в 2019 році Слобожанська АЗПСМ за високий рівень медичого обслуговування населення визнана переможцем серед медичних закладів сільської місцевості та удостоєна нагороди Медичний олімп України.

Оставить комментарий

avatar
250