Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

30% електроенергії жителі Дніпропетровщини споживають вночі: як заощадити?

30% електроенергії жителі Дніпропетровщини споживають вночі: як заощадити?
27 Гру 2019 17:35 | Обласні новини

Близько 30% споживання електроенергії українськими сім’ями припадає на вечірній, нічний та вранішній час – з 23:00 до 7:00. У цей період сплачувати за електроенергію можна вдвічі менше за наявності двозонного лічильника, а також завдяки комплексному підходу до енергоефективності. YASNO рекомендує, як це зробити.

Двозонними та тризонними лічильниками електроенергії користуються 273 тис. родин Дніпропетровщини. З них 269 тис. клієнтів встановили двозонні прилади обліку, майже 4 тис. – тризонні. Найбільше багатозонних лічильників у Дніпрі (94 тис.), Кам’янському (35 тис.) і Нікополі (28 тис.). Лише від початку року власниками таких лічильників стали більше 32 тис. родин регіону.

Клієнти з дво- та тризонними лічильниками можуть розраховуватися за світло за:

З 1 січня 2020 року дво- та тризонний тарифи продовжують діяти – можливість зменшення витрат на електроенергію зберігається.

Найпростіший спосіб встановити двозонний лічильник – замовити його на сайті YASNO у складі набору Розумний Watt, до якого одразу включена послуга встановлення «під ключ». Також до складу набору входять розетка з таймером та енергоефективні LED-лампи, що споживають до 10 разів менше електроенергії, ніж звичайні лампи розжарювання.

Оставить комментарий

avatar
250