Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА керівників громад навчають проектному менеджменту 

У Дніпропетровській ОДА керівників громад навчають проектному менеджменту 
27 Гру 2019 16:05 | Обласні новини

У Дніпропетровській ОДА започаткували серію тренінгів для голів об’єднаних територіальних громад області. Щомісяця їх збиратимуть на навчання, аби розповісти про грамотний проектний менеджмент. Як організувати стабільний розвиток, залучати інвесторів та вигравати гранти, очільники ОТГ дізнавалися на першому занятті.

«ОТГ області подали до Дніпропетровської ОДА понад 300 проектів на більш ніж 10 млн грн. Деякі з них складені грамотно, інші потребують ретельно доопрацювання. Аби допомогти в цьому, організували для очільників громад серію тренінгів. Їх проводимо спільно з програмою «U-LEAD з Європою», – розповів директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Петро Лашин. 

Тренінги проходитимуть протягом півріччя – 1-2 рази на місяць.

«Якщо до об’єднання наш загальний бюджет складав 12 млн грн, то після – майже 100 млн. Але разом з децентралізацію громади отримали й більше відповідальності. Тому всі тренінги, пов’язані із залученням та використанням коштів – надзвичайно корисні. Завдяки подібним зустрічам нашій ОТГ вдалося отримати гранти з Європи та Америки», – поділився голова Софіївської громади Петро Сегедій.

Оставить комментарий

avatar
250