Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Діти Межової займаються спортом на сучасному стадіоні

Діти Межової займаються спортом на сучасному стадіоні
26 Гру 2019 11:05 | Обласні новини

Сучасний стадіон зі зручними майданчиками для різних видів спорту, футбольним полем, біговими доріжками, воркаут-зоною та смугою перешкод. Він – біля Межівської опорної школи №1. Такі умови для фізичного розвитку дітей створила Дніпропетровська ОДА. На стадіоні проходять уроки фізкультури та захисту Вітчизни. Тренажери і майданчики дітлахи уподобали і для занять та ігор у позашкільний час. Про це повідомив очільник області Олександр Бондаренко.

«Створення якісних умов для навчання дітей і занять спортом – у наших пріоритетах. Учні Межівської опорної школи №1 мають чудові майданчики європейського рівня для власного загартування та розвитку різних видів спорту в громаді. Стадіон зручний, яскравий, а головне – якісний», – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Учні Межівської школи №1 не натішаться новим стадіоном. Раніше баскетбольного майданчика та воркаут-зони у них взагалі не було. Тепер є де і гімнастикою зайнятися, і волейболом та баскетболом, і м’яча поганяти.  Футбольне поле – зі штучною травою. Бігові доріжки – з амортизуючим покриттям.

Оставить комментарий

avatar
250