Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині всьоме пройшов бал волонтерів та ветеранів АТО/ООС

На Дніпропетровщині всьоме пройшов бал волонтерів та ветеранів АТО/ООС
23 Гру 2019 11:45 | Обласні новини

Мужність та грація. На Дніпропетровщині пройшов благодійний різдвяний бал. Святковий вечір об’єднав близько 60 учасників. У танці кружляли волонтери та бійці АТО/ООС з родинами зі всієї області. На гостей чекали танцювальні майстер-класи, виступи творчих колективів та чимало сюрпризів.

«Вже всьоме провели наш традиційний бал «Мужність та грація». Вчетверте ми зібралися напередодні Різдва. Приємно, що кількість учасників збільшується – цього року до нас приєдналися не тільки бійці, які займаються з нашим хореографом, а й танцівники з інших студій. Це свідчить про те, що такий захід дуже потрібен і волонтерам, і ветеранам, – розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка. – Учасники готувалися до свята близько трьох місяців. Але є пари, які тренувалися цілий рік. Для них танець – вже стиль життя». 

Відкрив різдвяний бал виступ військового оркестру. Також своїми виступами розважали гостей свята дитячі творчі колективи. На паркеті кружляли волонтери та військові зі своїми рідними. Загалом святковий вечір об’єднав близько 60 танцівників. Серед учасників балу – і АТОвець Юрій Миколюк.

Оставить комментарий

avatar
250