Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканцям Дніпропетровщини розкажуть, як відзначали зимові свята 100 років тому

Мешканцям Дніпропетровщини розкажуть, як відзначали зимові свята 100 років тому
20 Гру 2019 09:35 | Обласні новини

Дізнатися більше про традиції святкування Нового року та зануритися в атмосферу справжнього різдвяного міста запрошують мешканців Дніпропетровщини. 22 грудня у Дніпропетровському історичному національному музеї ім. Д. Яворницького відкриється нова тематична виставка. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Напередодні зимових свят виставкова музейна зала перетвориться на справжню різдвяну площу – з ялинкою, вогниками та яскравими вітринами магазинів. Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з новою експозицією та дізнатися багато цікавого про те, як відзначали новорічні свята наші прадідусі та прабабусі», – сказали в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

Виставка стане частиною музейної екскурсії «Подорож у Новий рік». В експозиції гості зможуть побачити ялинкові іграшки 1930-1990-х років, святкові листівки, фотокартки та календарі різних історичних епох. Загалом – більше сотні експонатів з фондів музею.

Оставить комментарий

avatar
250