Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Діти з обласного навчально-реабілітаційного центру отримали подарунки до Дня Святого Миколая

Діти з обласного навчально-реабілітаційного центру отримали подарунки до Дня Святого Миколая
19 Гру 2019 18:15 | Обласні новини

 У Дніпропетровському навчально-реабілітаційному центрі №10 відзначили День Святого Миколая. Діти влаштували святковий концерт. Кожен із понад 130 вихованців закладу отримав подарунки. Гостинці передав голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

 «Сьогодні відзначаємо свято доброти та милосердя, яке люблять і дорослі, і малі Та найбільше на День Святого Миколая чекають діти. Вони сподіваються отримати від доброго чарівника солодкі подарунки. Тому сьогодні сюрприз організували для малечі, яка потребує уваги чи не найбільше», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

 У Дніпропетровському навчально-реабілітаційному центрі №10 виховують дітей із порушеннями слуху. Для гостей вони підготували святковий концерт.

«Діти знаходяться у нашій школі постійно, іноді залишаючи її тільки на вихідні. Тому стараємося створити тут домашню атмосферу. Вже прикрасили ялинку. Діти святково вбралися, підготували концерт. Звичайно, для них дуже важлива увага. Гостей ми завжди зустрічаємо з радістю», – поділилася директорка Дніпропетровського навчально-реабілітаційного центру № 10 Лариса Гарнюк. 

Оставить комментарий

avatar
250