Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Криничанському та Широківському районах представили нових голів райдержадміністрацій

У Криничанському та Широківському районах представили нових голів райдержадміністрацій
19 Гру 2019 15:15 | Обласні новини

У Криничанському та Широківському районах – нові очільники РДА. Їх обрали через програму LIFT, яка дозволяє за прозорою процедурою підбирати фахівців на державні посади. Головне завдання новопризначених голів – сприяти децентралізації та плідно працювати задля розвитку районів. На цьому наголосив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. Він представив громаді очільника Криничанської райдержадміністрації Юрія Балюка.

«На Дніпропетровщині успішно втілюється реформа децентралізації. Наразі прагнемо до того, аби усі території нашої області були трансформовані в ОТГ. На голів райдержадміністрацій покладаємо вкрай важливе завдання – допомогти завершити цю реформу та створити спроможні громади, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Призначення на таку високу посаду – це великий кредит довіри і від Президента України, і від мене особисто. Сподіваюся на плідну та результативну роботу».

Новий очільник Криничанської РДА Юрій Балюк – юрист за освітою. Служив в органах внутрішніх справ, займав керівні посади у приватних компаніях. Працював у виконкомі Криничанської селищної ради.

Оставить комментарий

avatar
250