Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині — нові кадрові призначення

На Дніпропетровщині — нові кадрові призначення
18 Гру 2019 09:35 | Обласні новини

У П’ятихатському районі – новий голова. Місцеву адміністрацію очолив Євген Глазирін. Заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ірина Грицай представила новопризначеного керівника громаді П’ятихатського району. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Євген Глазирін за фахом педагог, а ще має освіту за спеціальністю «Економічна кібернетика». Майже 15 років працював викладачем у середній та вищій школі. Деякий час займав посаду заступника міського голови Жовтих Вод.

«Прийшов на посаду голови РДА із глибоким відчуттям незадоволення станом справ та великим бажанням покращити життя мешканців району. Зараз головне – якомога швидше сформувати ефективну команду. Адже один у полі не воїн. А разом із однодумцями все буде під силу», – підкреслив голова П’ятихатської РДА Євген Глазирін.

Новопризначеного голову П’ятихатського району обирали через програму LIFT. Це проєкт команди Президента України Володимира Зеленського, який дозволяє чесно та прозоро підбирати професіоналів у різних галузях для втілення змін у країні.

Оставить комментарий

avatar
250