Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині жінка через образу убила свого сусіда (Фото)

На Дніпропетровщині жінка через образу убила свого сусіда (Фото)
17 Гру 2019 18:35 | Обласні новини

У вбивстві 67–річного чоловіка в Апостолівському районі оперативники обґрунтовано підозрюють його сусідку. Через образу 42-річна жінка завдала сусіду декілька ударів сокирою. Для чоловіка вони стали смертельними. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

15 грудня о 7-ій ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що у власному будинку виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями. Повідомила про знахідку знайома померлого, яка зайшла до нього у справах.

На пошуки зловмисника були орієнтовані працівники Апостолівського відділення поліції. В ході опитування свідків поліцейські встановили коло осіб, з якими спілкувався потерпілий.

Завдяки вжитим заходам вже через декілька годин поліцейські встановили підозрювану та доставили її до відділення поліції. Як з’ясувалося, 14 грудня вона прийшла до сусіда в гості. Після спільного вживання алкоголю між ними сталася сварка. Коли господар ліг відпочити, жінка вийшла на подвір’я, знайшла там сокиру і обухом декілька раз вдарила чоловіка. Потім забрала сокиру додому, змила кров і сліди, перевдягнулась і повернула сокиру на місце.

Оставить комментарий

avatar
250