Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олександр Бондаренко презентував Стратегію розвитку Дніпропетровщини на 2020 рік 

Олександр Бондаренко презентував Стратегію розвитку Дніпропетровщини на 2020 рік 
17 Гру 2019 16:05 | Обласні новини

Будівництво аеропорту, залучення інвестицій, екологічні програми, які дозволять знизити шкідливі викиди в повітря. А ще – відремонтовані дороги, школи, cадочки та лікарні, SMART-проєкти, європейська інтеграція та нові громади. Все це – в Стратегії розвитку Дніпропетровщини на 2020 рік, яку презентував голова ОДА Олександр Бондаренко. Зустріч зібрала понад 600 гостей – керівників громад та міст області, громадських активістів, представників бізнесу.  

«Системний підхід до роботи – запорука успіху. Ми не будемо розпорошуватися, бо маємо чіткий план дій на найближчий рік, – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Стратегія розвитку області на 2020-й комплексна та охоплює всі основні сфери життя регіону. Головні пріоритети – аеропорт, інвестиції та екологія. Крім того, продовжимо оновлювати інфраструктуру, зробимо акцент на євроінтеграції та децентралізації». 

Влітку 2020-го розпочнеться будівництво нового аеропорту. На злітно-посадкову смугу виділили 1,2 млрд грн держкоштів, термінал зводитиме приватний інвестор.

Оставить комментарий

avatar
250