Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині «працюють» кишенькові крадійки: просять впізнати (Фото)

На Дніпропетровщині «працюють» кишенькові крадійки: просять впізнати (Фото)
17 Гру 2019 13:35 | Обласні новини

Поліція Павлограда звертається з проханням допомогти впізнати кишенькових крадійок. За минулі вихідні до Павлоградського відділу поліції звернулось 5 осіб, які стали жертвами кишенькових крадіїв. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Проаналізувавши всі заяви та повідомлення, оперативники дійшли до висновку, що крадіжки вчиняються за однією схемою. Поліцейські встановили, що до вчинення крадіжок причетні дві жінки, які «працюють» у торговельних центрах та на центрального ринку. Прикмети: перша жінка — 50-60 років, повної статури, зріст до 170 см; друга жінка – 35-40 років, середньої статури. Одягнені в зимові куртки, шапки та довгі шарфи. Працюють в парі.

Правоохоронці звертаються до жителів міста Павлограда! Якщо ви впізнали цих жінок або володієте будь-якою інформацією стосовно них, просимо звернутися до Павлоградського відділу поліції за телефонами (095) 466 61 62 або 102. Пам’ятайте, щоб не стати жертвою кишенькових крадіїв, уважніше ставтеся до власного майна і не створюйте злочинцям сприятливих для крадіжки умов.

Оставить комментарий

avatar
250