Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА нагородили кращих молодих вчених області

У Дніпропетровській ОДА нагородили кращих молодих вчених області
13 Гру 2019 17:56 | Обласні новини

У Дніпрі нагородили кращих молодих вчених області – 37 науковців до 35 років. Їх визначили за результатами щорічних обласних конкурсів. Дипломи та цінні подарунки вручили в облдержадміністрації. Відзначили і найкращі ради молодих вчених. Переможців привітав голова ДніпрОДА Олександр Бондаренко.

«Підводимо підсумки трьох щорічних обласних конкурсів. Результати доводять – Дніпропетровщині є, чим пишатися. Юні науковці надзвичайно талановиті та креативні, вони – «мозковий» потенціал нашої області. Будемо працювати над тим, аби створювати найбільш сприятливі умови для їхньої самореалізації та розвитку науки в регіоні. Це наше стратегічне завдання та найкраща інвестиція у майбутнє. Саме кропітка праця та інноваційні ідеї молоді – запорука успішного розвитку нашої країни», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Кращими молодими вченими» стали 12 науковців. Їх обрали з 79 претендентів. Переможці отримали дипломи та ноутбуки.

Ще 25 науковців перемогли на конкурсі проєктів «Молоді вчені – Дніпропетровщині». Вони отримали кошти на втілення своїх розробок – від 25 до 45 тисяч грн.

Оставить комментарий

avatar
250