Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Спортсмени Дніпропетровщини здобули медалі на європейських сільських іграх

Спортсмени Дніпропетровщини здобули медалі на європейських сільських іграх
12 Гру 2019 18:40 | Обласні новини

Команда Слобожанської ОТГ виборола призові місця на Перших європейських сільських спортивних іграх. Змагання пройшли у місті Берегове на Закарпатті. Спортсмени Дніпропетровщини здобули медалі різного ґатунку у настільному тенісі та шашках. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

До Перших європейських сільських спортивних ігор долучилися команди громад України, Молдови, Румунії та Угорщини. Здобутки спортсменів Дніпропетровщини – 1-е та 3-є місця у настільному тенісі. Їх посіли Владислав Ратушняк та Юлія Ільченко. «Срібло» у шашках виборола Катерина Глущенко.

«Фізкультура і спорт – запорука здоров’я та омолодження мешканців регіону. Для селян організовуємо змагання у 17 видах спорту. Тільки у 2019-му провели 630 таких турнірів», – сказав голова Дніпропетровської обласної організації всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Микола Берест.

На Перших європейських сільських спортивних іграх учасники змагалися у п’яти видах: волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, шашках та шахах.

Оставить комментарий

avatar
250