Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Успіхи та досягнення Слобожанcької громади (Фото)

Успіхи та досягнення Слобожанcької громади (Фото)
12 Гру 2019 16:40 | Обласні новини

2019 рік поповнив скарбницю досягнень Слобожанської громади новими успіхами, вдалими рішеннями, вагомими досягненнями та почесними нагородами. В цьому заслуга працівників місцевого самоврядування — працівників селищної ради, членів виконкому, депутат­ського корпусу.

«Головним досягненням року, який добігає кінця, — говорить Слобожанський селищний голова Іван Камінський, — я вважаю те, що нам удалось відстояти інтереси нашої громади. Відповідно до Перспективного плану Мінрегіону Слобожанська громада мала бути приєднана разом із двома громадами Дніпровського району, двома Магдалинівського району та однією Новомосковського до Підгородненської ОТГ із центром у м. Підгородне. Тож депутатський корпус селищної ради ініціював і схвалив  рішення про добровільне приєднання до Слобожанської селищної територіальної громади Олександрівської, Партизан­ської та Балівської сільських рад. І це рішення також може стати знаковим в історії нашої громади.

Серед 4 громад України, які, за оцінкою програми DOBRE, у 2019 році отримали найвищий індекс спроможності, Слобожанська ОТГ визнана взірцевою у програмі DOBRE та нагороджена відзнакою «Взірцева громада DOBRE за найвищі бали «Індексу спроможності місцевого самоврядування» -2019».

Оставить комментарий

avatar
250