Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОДА завершує капремонт Ганнівської опорної школи

Дніпропетровська ОДА завершує капремонт Ганнівської опорної школи
12 Гру 2019 09:35 | Обласні новини

Ззовні тепла, всередині – яскрава. У такій будівлі тепер навчаються учні Ганнівської опорної школи. Заклад приводить до ладу Дніпропетровська облдержадміністрація. Капремонт – на фініші. Наразі підрядники завершують роботи в їдальні, спортивній та актовій залах. Частина класів уже з новими меблями та інтерактивними дошками. Про це розповів очільник області Олександр Бондаренко.

«Освітні заклади нового формату створюємо по всій області. Діти повинні навчатися у теплі та комфорті, мати доступ до сучасних технологій. Вже незабаром – фінальний акорд у капремонті Ганнівської опорної школи», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. 

Ганнівська опорна школа відносно «молода». Їй менш ніж 20 років. Та зводили її ще за старими технологіями. Взимку у класах було холодно, з вікон продувало. Нерідко виникали проблеми з електрикою.

Тепер будівля з енергозберігаючими покрівлею, фасадом та вікнами. Навколишню територію ремонтники виклали сучасною плиткою.  Залишилося доробити деякі ґанки та облаштувати водостоки.

Оставить комментарий

avatar
250