Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дві школи Васильківської громади отримали нові автобуси

Дві школи Васильківської громади отримали нові автобуси
11 Гру 2019 12:15 | Обласні новини

У Васильківській громаді – два нові шкільні автобуси. Вони підвозитимуть учнів та вчителів до Великоолександрівського та Васильківського навчально-виховних комплексів. Про це розповіли у департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.

«Діти Дніпропетровщини повинні мати рівний доступ до якісної освіти, незалежно від місця проживання. Аби юні мешканці сіл могли зручно та безпечно діставатися до освітніх закладів, шкільні автопарки поповнюються новими машинами. Дві автівки отримали і навчально-виховні комплекси Васильківської ОТГ. Їх закупили державним та місцевим коштом», – зазначили у департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.

Один автобус доставляє учнів та вчителів із двох навколишніх сіл до Васильківської школи №3, а ще – розвозить дітей та вчителів до інших навчальних закладів селища.

Другий автобус доправляє учнів до НВК у селі Великоолександрівка. Воно дуже розгалужене. Населений пункт поділений на частини, між якими – кілометри лісових масивів. Тож діставатися до школи пішки дітям дуже незручно. Один автобус, що був у наявності, не справлявся, адже треба ще підвозити учнів із сусідньої Воскресенівки.

Оставить комментарий

avatar
250