Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОДА завершила реконструкцію Верхівцевської школи №1

Дніпропетровська ОДА завершила реконструкцію Верхівцевської школи №1
11 Гру 2019 10:05 | Обласні новини

Верхівцевську школу №1 не впізнати. Після реконструкції всі три корпуси закладу – наче нові копійки. Із теплими модернізованими фасадами та сучасною «начинкою» – світлими коридорами та класами, новими меблями та мультимедійними комплексами. Найбільшу школу Верхньодніпровського району привели до ладу обласним коштом. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Оновлення шкіл, дитсадків та лікарень – у наших пріоритетах, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Верхівцевська школа №1 – приклад того, яким має бути сучасний освітній заклад. Там створили комфортні умови для навчання майже тисячі дітлахів».

Три корпуси Верхівцевської школи №1 були збудовані 40-80 років тому. Їх реконструювали вперше в історії. Все – за енергозберігаючими технологіями.

Велику будівлю головного корпусу розфарбували у різні кольори. Всередині зробили світлі стіни. У класах – нові меблі та мультимедійні комплекси.

«Школа дуже змінилася. Для нас багато чого зробили. Старалися, щоб нам тут було затишно і комфортно», – сказав п’ятикласник Олександр Коломієць.

Оставить комментарий

avatar
250