Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новоолександрівська громада отримала автомобіль для амбулаторії сімейної медицини

Новоолександрівська громада отримала автомобіль для амбулаторії сімейної медицини
10 Гру 2019 10:45 | Обласні новини

Допомога – поруч. Новоолександрівська громада отримала новий медичний автомобіль. Його придбали для амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Кошти виділили з державного бюджету, повідомили в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

«Автомобіль придбали завдяки державній Програмі розвитку сільської медицини. На оновлення автопарку чекали давно, тому для нашої громади це дуже важлива подія», – сказав голова Новоолександрівської сільської ОТГ Олександр Візир.

Ключі від новенького автомобіля «Renault Duster» вручили сімейним лікарям Новоолександрівської амбулаторії. Нині вони обслуговують майже 6 тисяч жителів громади.

«Нормального транспорту амбулаторії дуже не вистачало. У нас були старенькі автомобілі «Нива», але в них дуже незручно пересуватися та перевозити пацієнтів, – розповів в. о головного лікаря центру первинної медичної допомоги Сергій Сотник. – Авто, яке отримали – високопрохідне та комфортабельне. Тепер зможемо набагато швидше надавати медичну допомогу місцевим мешканцям».

Оставить комментарий

avatar
250