Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській облдержадміністрації відкрили міжнародну конференцію з прав людини

У Дніпропетровській облдержадміністрації відкрили міжнародну конференцію з прав людини
9 Гру 2019 15:50 | Обласні новини

Дніпропетровщина долучилася до Всеукраїнського тижня права. В облдержадміністрації відкрилася міжнародна науково-практична конференція «Права людини та юридична практика їх захисту». Українські фахівці та міжнародні експерти зібралися, аби обмінятися досвідом та результатами наукових досліджень. Привітав учасників конференції голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко

«Питання захисту прав людини надзвичайно актуальне для всієї України. З нагоди прийняття Загальної декларації прав людини та щорічної Всеукраїнської  акції «16 днів проти насильства» проводимо у Дніпрі міжнародну конференцію. Вона стане практичним внеском у розбудову правової культури, – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. –  Результатом роботи мають стати конкретні напрацювання й інструменти, які змінять законодавство на всеукраїнському рівні».

У конференції взяли участь українські та зарубіжні науковці, юристи, судді.

«Конференція об’єднала органи влади, громадські організації та міжнародних партнерів. Дуже важливо, що тут діляться досвідом і науковці, і практики. Спільними зусиллями  зможемо сформувати практичні рекомендації, як не допустити порушення прав людини. Адже для кожної демократичної країни права та свободи громадян мають бути пріоритетом», – зазначила заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.

Оставить комментарий

avatar
250