Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА вручили відзнаки майже 70 військовослужбовцям

У Дніпропетровській ОДА вручили відзнаки майже 70 військовослужбовцям
5 Гру 2019 17:55 | Обласні новини

У Дніпрі нагородили майже 70 військовослужбовців області. За заслуги перед суспільством, мужність та сумлінну службу вручили відзнаки, вітальні листи та цінні подарунки.  Урочистості провели у Дніпропетровській ОДА до Дня Збройних Сил України. Привітав захисників зі святом і очільник регіону Олександр Бондаренко.

«Професія військовослужбовця надзвичайно важлива для нашої країни. В умовах війни перебільшити їхню роль неможливо. Саме завдяки їх професіоналізму можемо жити спокійно у вільній державі, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Хочу привітати кожного, хто захищав та захищає нашу незалежність, хто забезпечує мир та спокій. Щира вдячність за сумлінну та віддану службу, мужність та відвагу».

Олександр Бондаренко вручив вітальні листи десяти військовослужбовцям області. Їх отримали підполковники Богдан Будерецький, Сергій Полуциган та Олександр Варич, майори Денис Сокуренко Костянтин Матвієнко та Людмила Козаченко, старші лейтенанти Володимир Ольшевський та Андрій Шульга, прапорщик Галина Лебеденко, старший сержант Андрій Ткач.

Оставить комментарий

avatar
250