Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Розшукають підозрюваного: на Дніпропетровщині чоловіка вбили через квартиру (Фото)

Розшукають підозрюваного: на Дніпропетровщині чоловіка вбили через квартиру (Фото)
2 Гру 2019 18:40 | Обласні новини

У Павлограді поліцейські затримали двох чоловіків, які через квартиру вбили 61-річного чоловіка. 29 листопада підозрюваним у вбивстві судом обрана міра запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Повідомлення про те, на спортивному майданчику школи №2 міста Павлограда було виявлено тіло невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті, надійшло до поліції 27 листопада о 06:30. На місці події поліцейські встановили особу загиблого — ним виявився 61-річний місцевий мешканець.

В ході досудового слідства працівники карного розшуку, слідства та прокуратури встановили, що до вчинення злочину причетні троє павлоградців. З’ясувалося, що напередодні біля автовокзалу підозрювані вживали спиртні напої. До них підійшов невідомий чоловік, між ними зав’язалась бесіда, під час якої потерпілий розповів, що володіє нерухомістю, а рідні відвідують його нечасто. У зловмисників виник план заволодіти квартирою нового знайомого і вони запропонували переписати квартиру на одного з них. Почувши відмову, силою перетягнули потерпілого на спортивний майданчик школи та побили його до смерті.

Оставить комментарий

avatar
250