Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині реконструюють «Металург» (Фото)

На Дніпропетровщині реконструюють «Металург» (Фото)
2 Гру 2019 11:40 | Обласні новини

Велике футбольне поле, професійні бігові доріжки із якісним покриттям та новенькі трибуни на 1,5 тисячі місць. У Новомосковську осучаснюють стадіон «Металург». Завершити реконструкцію планують у 2020 році. Повідомляють у ДніпроОДА.

Новомосковський стадіон «Металург» збудували ще у 1970-х роках. Там тренувалися юні спортсмени та проходили матчі місцевих футбольних команд. З часом покриття на полі зіпсувалось, а трибуни були в аварійному стані. Нині на «Металургу» кипить робота. Старий стадіон перетворюють на сучасний спортивний простір – із професійними легкоатлетичними доріжками, футбольним полем, трибунами, роздягальнями та душовими.

«За проєктом, робимо повну реконструкцію стадіону. Вже готова система поливу, нині укладаємо дренажні прошарки під поле та бігові доріжки. Зводимо фундаменти під нові трибуни», – розповів власник підрядної організації Денис Островський.

Навесні 2020-го підрядники укладуть газон, а вже влітку завершать встановлювати трибуни. Після реконструкції на стадіоні зможуть розміститися 1,5 тис глядачів.

Оставить комментарий

avatar
250