Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як дніпрянам убезпечити електромережі свого будинку від перевантаження

Як дніпрянам убезпечити електромережі свого будинку від перевантаження
2 Гру 2019 10:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині в осінньо-зимовий сезон навантаження на електромережі збільшується в рази. Основна причина — це скорочення світлового дня та активне використання опалювальних приладів. Розумне використання енерговитратних пристроїв допоможе убезпечити будинок чи квартиру від перевантаження та аварійних відключень. ДТЕК Дніпровські електромережі змінює уявлення про клієнтський сервіс та підготував ТОП-5 порад з енергоефективності для клієнтів.

Електропроводка в квартирах та будинках зазвичай розрахована на споживання 1,5-5 кВт. Якщо навантаження перевищує норми, можливі проблеми та аварії в електромережах — як внутрішньобудинкових, так і зовнішніх, що живлять цілі будинки і квартали. Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі дбають про комфорт клієнтів та підготували звід рекомендацій з енергоефективності.

1) При покупці побутових електроприладів вибирайте енергоефективні пристрої. Як правило, споживана потужність приладу вказана виробником — чим менше, тим краще. Особливу увагу варто приділяти енерговитратним пристроям: конвекторам, електропечам, холодильникам, бойлерам, електрочайникам та праскам.

Оставить комментарий

avatar
250