Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі завершують капітальний ремонт півстолітнього дитсадка №210

У Дніпрі завершують капітальний ремонт півстолітнього дитсадка №210
29 Лис 2019 10:45 | Обласні новини

Яскравий фасад, теплі різнобарвні кімнати та сучасні комунікації. У Дніпрі капітально ремонтують дитсадок №210. Нині роботи вже на фініші, розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«До кінця 2019-го маємо привести до ладу зо два десятки соціально важливих об’єктів. Перш за все – дороги, школи, лікарні та дитсадки. Нині там кипить робота, –  сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Вже на фініші – капітальний ремонт дніпровського дитсадка №210, що на проспекті Гагаріна».

У дитячому садочку підрядники виконали більшу частину робіт. Другий поверх – вже готовий, нині завершують оздоблювати перший.

«Крок за кроком перетворювали дитсадок на сучасний та енергоефективний дошкільний заклад. Замінили покрівлю, вікна і двері, оновили внутрішні комунікації. Встановили сучасну систему пожежної безпеки. А щоб малюкам було більш комфортно, зробили теплу підлогу в ігрових. Також пристосували садочок для дітей з інвалідністю», – розповів представник підрядної організації Сергій Піскоха.

Оставить комментарий

avatar
250