Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОДА запрошує на безкоштовний перегляд документального фільму «Одесити на Донбасі»

Дніпропетровська ОДА запрошує на безкоштовний перегляд документального фільму «Одесити на Донбасі»
28 Лис 2019 09:55 | Обласні новини

Найближчої неділі, 1 грудня, – черговий кінопоказ у «тисячній» залі Дніпропетровської ОДА. Усіх бажаючих запрошують на безкоштовний перегляд документальної стрічки «Одесити на Донбасі». Він – частина ретроспективи національного кіно, присвяченій Дню Збройних Сил України. Про це повідомила начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

«Перегляд патріотичних фільмів про героїку наших бійців присвятили Дню Збройних Сил України. Вже найближчої неділі стрічку «Одесити на Донбасі» можна буде подивитися в кінозалі облдержадміністрації. Запрошуємо на перегляд усіх бажаючих», – сказала начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

Стрічка «Одесити на Донбасі» – про долі семи мешканців південного міста, які пішли на фронт захищати Україну. Герої відверто розповідають, із якими проблемами стикнулися після повернення, як отриманий на війні досвід змінив їхні життя. У фільмі – багато відеозаписів з передової, що робили деякі з героїв. Частина зйомок проходила у Дніпрі.

Оставить комментарий

avatar
250