Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині проведуть нестандартну вечірку

На Дніпропетровщині проведуть нестандартну вечірку
26 Лис 2019 19:40 | Обласні новини

7 грудня у юнацькому відділі центральної бібліотеки імені Тараса Шевченка вперше у Кам’янському відбудеться «Тиха вечірка». На території України такий захід проходитиме вже третій рік поспіль. До нього приєднається більш, ніж 20 бібліотек в різних містах. Повідомляють у прес-службі Кам’янської міської ради.

Нестандартні вечірки започаткували молоді фахівці Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки (Good library), з метою підвищити рівень зацікавленості молоді бібліотеками, довести, що вечірки бувають не тільки у клубах, а також популяризувати українські книги та мистецтво.

Кожен учасник має прийти на вечірку в навушниках та із гаджетом. Усі вони разом за допомогою скайпу приєднуються до онлайн-трансляції, що відбуватиметься у Науковій бібліотеці імені Михайла Максимовича Київського національного університету Тараса Шевченка.

Радіоефір підігріватимуть гості – хіп-хоп вокаліст гурту «Танок на Майдані Конґо», журналіст і письменник Фоззі, засновник та лідер рок-гурту «Фіолет», письменник, арт-директор фестивалю Бандерштат Сергій Колос.

Оставить комментарий

avatar
250