Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Цьогоріч на Дніпропетровщині завершать реконструкцію понад 20 об’єктів 

Цьогоріч на Дніпропетровщині завершать реконструкцію понад 20 об’єктів 
26 Лис 2019 12:35 | Обласні новини

У 2019 році на Дніпропетровщині закінчать реконструкцію більш ніж 20 об’єктів інфраструктури. Це школи, садочки, лікарні,  спортоб’єкти, дороги та парки у різних куточках регіону, повідомив голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко. 

«Поставили мету – у 2019 році довести до ладу понад 20 інфраструктурних проєктів. Це соціально важливі об’єкти, де здебільшого вже виконана більша частина робіт, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Наступного року продовжимо цю роботу. Візьмемося за решту об’єктів зі списку першочергових».

Серед пріоритетних проєктів на 2019 рік – школи в Дніпрі, Апостоловому, Магдалинівці, Іларіоновому. Дитячі садки – у Дніпрі та П’ятихатках. Медзаклади – у Марганці та Чистополі.

Нагадаємо, що восени 2019 року незалежна аудиторська компанія провела аналіз інфраструктурних проєктів Дніпропетровської ОДА. Перевірка виявила численні зловживання екс-керівників області. Результат – втрачені десятки мільйонів гривень та майже 130 недобудов по всій області. 

Оставить комментарий

avatar
250