Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Павлограді реконструюють найстарішу площу міста

У Павлограді реконструюють найстарішу площу міста
19 Лис 2019 09:45 | Обласні новини

Акуратні пішохідні доріжки, новенька бруківка та навіть фонтан. У Павлограді розпочали реконструкцію Соборної площі. Завершити її планують вже навесні 2020-го. Кошти на капітальний ремонт виділили з обласного бюджету. Як просуваються роботи, перевірив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«На реконструкцію площі виділили 20 мільйонів гривень з обласного бюджету. Це стало можливим завдяки перегляду кошторисів на інші будівельні проєкти та зменшення їхньої вартості. Зекономлені кошти ми спрямовуємо на різні соціально важливі ініціативи, зокрема – на оновлення центральної площі Павлограда. Після завершення робіт це буде комфортне та сучасне місце для відпочинку у самому серці міста», – повідомив очільник області Олександр Бондаренко. 

Соборна площа – найстаріша у Павлограді. Та одне з найулюбленіших місць відпочинку мешканців.

«Ця площа була закладена ще на початку ХІХ століття. За радянських часів стару «імперську» бруківку перекрили асфальтом, який вже почав тріскатися –  розповів міський голова Павлограда Анатолій Вершина. – Нещодавно поряд ми зробили дитячий майданчик та оновили сквер. Стара площа зовсім не вписувалася в цей ансамбль. Але нарешті за підтримки області  її приведуть до ладу».

Оставить комментарий

avatar
250