Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Цьогоріч на Дніпропетровщині відремонтували майже 17 км дороги Зелене-Богданівка-Богуслав

Цьогоріч на Дніпропетровщині відремонтували майже 17 км дороги Зелене-Богданівка-Богуслав
18 Лис 2019 15:35 | Обласні новини

Ще майже 8 км дороги Зелене-Богданівка-Богуслав відтепер – із якісним покриттям без ям та вибоїн. Підрядники завершують наносити розмітку. Загалом у 2019 році капітально відремонтували майже 17 кілометрів автошляху, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Якісні автошляхи – пріоритетний напрямок роботи Дніпропетровської облдержадміністрації на найближчі кілька років. Адже гарні дороги – це запорука економічного та соціального розвитку регіону та України в цілому», – зазначив очільник області Олександр Бондаренко.

Капітально ремонтувати дорогу місцевого значення Зелене-Богданівка-Богуслав підрядники  розпочали ще три роки тому. У 2019-му роботи активізувалися. Нині замість обіцяних 5 км, які планували привести до ладу до кінця року, оновили майже 8 км.

 «Дорога, яка з’єднувала Зелене та Богданівку, була в аварійному стані. Тепер не поступається якістю навіть автобанам. Це велика радість для мешканців нашої громади. Набагато зручніше тепер підвозити дітей до шкіл, добиратися до лікарень та до місця роботи», – розповів голова Богданівської громади Олексій Грищенко.

Оставить комментарий

avatar
250