Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині 61-річна жінка вкрала гаманець (Фото)

На Дніпропетровщині 61-річна жінка вкрала гаманець (Фото)
15 Лис 2019 14:40 | Обласні новини

У Нікополі поліцейські затримали жінку, яка вкрала гаманець з грошима. Зловмисницею виявилася 61-річна місцева мешканка. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Як стало відомо, жінка зайшла до будинку через незачинені двері, витягнула з сумки гаманець і втекла. Коли жінка виходила з будинку її помітили господарі, які були у дворі. Вони одразу викликали поліцію та почали наздоганяти злодійку. Екіпаж групи реагування патрульної поліції, який був поруч, за лічені хвилини прибув на виклик, разом з власниками домоволодіння затримали жінку. Гаманець, у якому було майже 4 тис. гривень, повернули потерпілим.

Жінку доставили до Нікопольського відділу поліції для проведення слідчих дій. Поліцейські з’ясували, що 61-річна мешканка міста Нікополя, раніше була засуджена за крадіжки, а у березні поточного року звільнилася з місць позбавлення волі.

Слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі вирішується питання про оголошення їй підозри. Триває досудове розслідування.

Оставить комментарий

avatar
250