Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як зміняться платіжки за електроенергію для жителів Дніпропетровщини (Фото)

Як зміняться платіжки за електроенергію для жителів Дніпропетровщини (Фото)
15 Лис 2019 09:40 | Обласні новини

У листопаді жителі Дніпропетровщини вперше отримають платіжки за електроенергію від YASNO. Саме під таким ім’ям тепер працює постачальник електроенергії «Дніпровські енергетичні послуги». Зовнішньо платіжки оновились – стали кольоровими та більш інформативними. При цьому реквізити для сплати рахунків та тарифи не змінились.

Платіжка за електроенергію, як і раніше, містить:

«Ми розвиваємо дистанційне обслуговування, щоб клієнтам YASNO було з нами зручно. Вже 387 тис. жителів Дніпропетровщини відмовились від паперових платіжок і обрали легкий спосіб передавати показання лічильника та сплачувати за електроенергію онлайн без черг та комісії в Особистому кабінеті на сайті dp.yasno.com.ua. Обираючи онлайн-сервіси, жителі Дніпропетровщини не лише економлять свій час, а й дбають про довкілля, адже допомагають зберегти 45 дерев щомісяця», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Дистанційно звернутися до електропостачальника можна за новою електронною адресою dp@yasno.com.ua або через сторінку у Facebook. Також отримати консультацію та передати показання лічильника можна через контакт-центр за звичними телефонами: (056/067/050) 770-11-55.

Оставить комментарий

avatar
250