Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вербківська громада живе та розвивається (Фото)

Вербківська громада живе та розвивається (Фото)
14 Лис 2019 15:40 | Обласні новини

«Жити для людей і дбати про людей» — із таким девізом йде по життю голова Вербківської сільради Павлоградського району Дніпропетровської області Любов Холоденко. Про розвиток громади, її успіхи та здобутки за час децентралізації — наша розмова із Любов’ю Пилипівною.

29 липня 2015 року 54 сесією Вербківської сільської ради VI скликання було ухвалено рішення про добровільне об’єднання Вербківської, В’язівоцької, Кочережківської, Поперечненської сільських рад Павлоградського району в Вербківську сільську територіальну громаду з цент­ром у селі Вербки. Це одна з найперших ОТГ України, яка, за оцінкою фінансової спроможності за 2017 рік, посіла друге місце в країні.

Одним із найважливіших завдань, які ставлять перед собою Любов Пилипівна та її команда задля розвитку громади, є використання ресурсів ОТГ — родовищ кам’яного вугілля, родючих земель, географічне положення, високий культурний потенціал та значний бюджет.

За особистої ініціативи голови громади, за активною участю депутатів, виконавчого комітету, громадськості села в рамках реалізації проекту DOBRE розроблено та затверджено на сесії основний документ розвитку громади — «Стратегія сталого розвитку Вербківської ОТГ на 2018-2027 роки».

Оставить комментарий

avatar
250