Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині запрацювали ще два ЦНАПи, оновлені за програмою «U-LEAD з Європою»

На Дніпропетровщині запрацювали ще два ЦНАПи, оновлені за програмою «U-LEAD з Європою»
14 Лис 2019 09:45 | Обласні новини

Сучасні приміщення, нові адмінпослуги та швидке обслуговування. У Покрові та Томаківці запрацювали оновлені Центри надання адміністративних послуг. Їх модернізували за підтримки країн Європи, розповіла заступниця директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Олена Лічманенко.

«Першими ЦНАПами області, які відкрили за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», були Центри надання адмінпослуг у Солоному та Васильківці. Нині урочисто відкрили ще два модернізовані – у Томаківці та Покрові. Приміщення відремонтували коштом громад, нову техніку та меблі отримали від Програми, – сказала заступниця директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лічманенко. – Завдяки розгалуженій мережі ЦНАПів, мешканці навіть найвіддаленіших містечок та селищ Дніпропетровщини можуть отримати будь-які адміністративні послуги швидко та з комфортом».

У Томаківському ЦНАПі можна отримати 174 найпопулярніші послуги – від реєстрації місця проживання до реєстрації громадських об’єднань. Він працює у приміщенні центральної бібліотеки за адресою: вул. Лесі Українки, 13.

Оставить комментарий

avatar
250