Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровщина перейматиме досвід Білорусі з розвитку індустріальних парків 

Дніпропетровщина перейматиме досвід Білорусі з розвитку індустріальних парків 
12 Лис 2019 17:35 | Обласні новини

Дніпропетровська область перейматиме досвід Білорусі з розвитку індустріальних парків. Зокрема, вивчатиме, які додаткові стимули запропонувати інвесторам – аби заохочувати будівництво підприємств на таких майданчиках. Про це стало відомо під час зустрічі голови облдержадміністрації Олександра Бондаренка та Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Білорусь в Україні Ігоря Сокола.

Олександр Бондаренко наголосив, що Білорусь – один з ключових торговельно-економічних партнерів Дніпропетровщини. За словами очільника області,  є позитивна динаміка, відтак – перспективи подальшого розвитку співробітництва.

«Цьогоріч під час форуму в Житомирі підписали меморандум про співпрацю із Могилівським виконкомом. Зокрема, нас цікавить досвід цього регіону з розвитку індустріального парку. Там вже розмістилися кілька міжнародних компаній, – розповів Олександр Бондаренко. –  Наша область також має індустріальний парк – у Павлограді. Корисною буде інформація від білоруських колег про додаткові економічні стимули для підприємств, аби вони охоче будувалися там та створювали додаткові робочі місця». 

Оставить комментарий

avatar
250