Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області припинено незаконне виготовлення алкогольних напоїв

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області припинено незаконне виготовлення  алкогольних напоїв
7 Лис 2019 15:25 | Обласні новини

Нещодавно в рамках операції «Акциз 2019» співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області було припинено незаконне виготовлення  алкогольних напоїв, які реалізовувались через мережу роздрібної торгівлі  на території Дніпропетровської області.

Було встановлено що незаконним виготовленням та збутом фальсифікату займалося організоване злочинне угруповання. За результатами проведених    13 обшуків з незаконного обігу вилучено товарів та обладнання всього  на суму 1 мільйон 600 тисяч гривень.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Дніпропетровській області підготовлено та направлено до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом з кваліфікацією – вчинення кримінального правопорушення організованою групою, за підозрою, повідомленою трьом особам за  ч. 2 ст. 204, ч 1. ст. 199, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України.

Наразі усім учасникам злочинного угрупування винесено вирок суду по кримінальному провадженню, відповідно до якого організатора незаконного виготовлення  алкоголю визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки з випробувальним терміном 1 рік 6 місяців, та штрафу у розмірі 119 тисяч гривень. Виконавців злочину також визнано винними у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді штрафів по 102 тисячі гривень.

Оставить комментарий

avatar
250