Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області стартувала «Австрійська осінь»

У Дніпропетровській області стартувала «Австрійська осінь»
6 Лис 2019 16:40 | Обласні новини

Поринути у світ музики і розчинитися у ній. Відчути осінь через чарівливі звуки класики. Таку можливість мають мешканці дніпровського регіону цього тижня. В обласній філармонії у Дніпрі проходить фестиваль «Австрійська осінь». Зі сцени лунатимуть твори Бетховена, Брукнера, Малера, Шумана, Равеля, Гуммеля, Штрауса. У виконанні академічного симфонічного оркестру філармонії, австрійського тріо Еггнера та української вокалістки Інни Галатенко. Повідомляють у ДніпроОДА.

«Музиканти оркестру філармонії здобули славу майстрів, що виконують особливо складні класичні композиції. Не всі можуть зіграти, приміром, Густава Малера та Антона Брукнера. Діячі з інших українських міст сприймають це як виклик», – підкреслив голова громадської організації «Суспільство друзів філармонії Дніпра» Томас Бруннер.

«Першу скрипку» на сцені грало тріо із Австрії. Брати Еггнер «живуть музикою» змалку. Навчалися у Віденській філармонії. Вже понад 20 років разом на сцені. Виступали в Європі, Америці, Австралії, Азії. У Дніпрі – вперше.

Оставить комментарий

avatar
250