Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Енергетики працюють у посиленому режимі: у Нікополі ліквідували тисячі аварій

Енергетики працюють у посиленому режимі: у Нікополі ліквідували тисячі аварій
6 Лис 2019 09:40 | Обласні новини

Понад 3 тисячі аварій ліквідував в Нікополі в нинішньому році ДТЕК Дніпровські електромережі. А також продовжує модернізацію та посилення мереж, пов’язаних з переходом міста на електроопалення — на це в 2019 році енергетики направили 6 млн грн.

Енергетики працюють в посиленому режимі, щоб оперативно реагувати на заявки мешканців та оперативно усувати будь-які перебої з електрикою. З початку року до кол-центру від жителів Нікополя надійшло 3357 заявок зі скаргами на аварії. У тому числі — через перевантаження мереж у зв’язку з перевищенням жителями заявлених лімітів потужності. Усі вони тут же ліквідовувалися силами оперативно-виїзних та ремонтних бригад.

«ДТЕК Дніпровські електромережі продовжує програму із посилення та модернізації мереж і електрообладнання Нікополя. Ми робимо все від нас залежне, щоб забезпечити жителів надійним електропостачанням в опалювальний сезон. Загальна сума вкладень компанії в електромережі міста в 2019 році — 6 мільйонів гривень. Трьома роками раніше енергокомпанія вже побудувала новий потужний розподільний пункт «Головко» на вулиці Світлій та провела масштабні роботи з посилення електромереж Нікополя, інвестували в це 135 млн грн», — говорить генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

Оставить комментарий

avatar
250